Τουλάχιστον 4 νεκροί μετά από σύγκρουση ελικοπτέρων στη Χρυσή Ακτή κοντά στο SeaWorld στην Αυστραλία: έκθεση

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας κοντά σε θεματικό πάρκο SeaWorld αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αναφορές.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ επιβεβαίωσε τη συντριβή μέσω Twitter, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

“Το Seaworld Drive στο Main Beach έχει κλείσει λόγω συντριβής ελικοπτέρου. Οι αυτοκινητιστές και οι πεζοί καλούνται να αποφύγουν την περιοχή”, ανέφερε η υπηρεσία στο tweet της.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ είπε ότι 13 ασθενείς αξιολογήθηκαν και έξι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με το 9News Australia.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΞΥΛΟ

ΑΡΧΕΙΟ- Μια εικόνα ενός ελικοπτέρου με τον ήλιο ορατό στο φόντο.  Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συνετρίβη στην Αυστραλία κοντά σε θεματικό πάρκο SeaWorld.

ΑΡΧΕΙΟ- Μια εικόνα ενός ελικοπτέρου με τον ήλιο ορατό στο φόντο. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν δύο ελικόπτερα συνετρίβη στην Αυστραλία κοντά σε θεματικό πάρκο SeaWorld.
(Paradise Helicopters (ΑΡΧΕΙΟ))

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ότι ένα από τα ελικόπτερα μπόρεσε να προσγειωθεί με επιτυχία αφού το αεροσκάφος «ήρθε σε επαφή μεταξύ τους».

Εικόνες και βίντεο από το σημείο δείχνουν συντρίμμια να καλύπτουν ένα νησί με άμμο κοντά στην ακτή. Πολυάριθμο προσωπικό έκτακτης ανάγκης εθεάθη στην αμμώδη νησίδα να συνδράμει στο περιστατικό.

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΗ ΤΗΣ UNESCO

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στη συντριβή.

Το Αυστραλιανό Γραφείο Ασφάλειας Μεταφορών διερευνούσε τη σύγκρουση, δήλωσε ο επικεφαλής επίτροπος Άνγκους Μίτσελ.

,

Η περιοχή της Χρυσής Ακτής είναι η πιο πολυσύχναστη τον Ιανουάριο, την περίοδο αιχμής για διακοπές το καλοκαίρι της Αυστραλίας.

Το Associated Press συνέβαλε σε αυτήν την αναφορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *