«Σάρωση Γερουσίας 2024»: Η καθυστέρηση στην υποψηφιότητα για την προεδρία του DSCC μπορεί να οφείλεται στον τρομακτικό χάρτη των Δημοκρατικών για το 2024

Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας Δημοκρατικός που να θέλει να αναλάβει την επανεκλογή του κόμματος στη Γερουσία.

Ο χάρτης της Γερουσίας του 2024 που ευνοεί ιδιαίτερα τους Ρεπουμπλικάνους στον επόμενο κύκλο ρίχνει μια σκοτεινή σκιά στην ήδη ισχνή πλειοψηφία του Δημοκρατικού Κόμματος, με αποτέλεσμα ορισμένοι στρατηγοί να πιστεύουν ότι είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν προτείνει πρόεδρο στην Επιτροπή Δημοκρατικής Γερουσιαστικής Εκστρατείας (DSCC).

Καθώς το 118ο Συνέδριο ξεκινά την Τρίτη, το Δημοκρατικό Κόμμα δεν έχει υποβάλει υποψηφιότητα για το ποιος θα ηγηθεί του DSCC, παρά το γεγονός ότι και τα δύο σώματα και στις δύο πλευρές του διαδρόμου καλύπτουν άλλες θέσεις προέδρων εκστρατείας.

Η Jessica Anderson, εκτελεστική διευθύντρια της Heritage Action, είπε στο Fox News Digital ότι η καθυστέρηση είναι μια αντανάκλαση του χάρτη του 2024 που δεν φαίνεται πολλά υποσχόμενος για το Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

“Οι Συντηρητικοί βρίσκονται σε καλή θέση για μια επιτυχημένη σάρωση στη Γερουσία το 2024, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Δημοκρατικό κατεστημένο δεν μπορεί ακόμα να βρει κάποιον που θα καθοδηγήσει τις προσπάθειές τους να προσκολληθούν στην εξουσία. Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι πιο ριζοσπαστικό σήμερα από ποτέ με μετριοπαθείς όχι Υποστηρίζονται πλέον ευπρόσδεκτες και επικίνδυνες αριστερές πολιτικές. Η Heritage Action και η συνεργαζόμενη οργάνωση, The Sentinel Action Fund θα εργαστεί για να διασφαλίσει ότι όλοι οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι οι συντηρητικοί έχουν ένα σαφές σχέδιο για να κερδίσουν και να κυβερνήσουν για όλους τους Αμερικανούς και πόσο ριζοσπαστικές είναι οι πολιτικές της Αριστεράς ενόψει του 2024».

Ο γερουσιαστής Gary Peters, D-Mich., επί του παρόντος ηγείται της Επιτροπής Δημοκρατικής Γερουσιαστικής Εκστρατείας.

Ο γερουσιαστής Gary Peters, D-Mich., επί του παρόντος ηγείται της Επιτροπής Δημοκρατικής Γερουσιαστικής Εκστρατείας.
(Andrew Harnik)

Ο γερουσιαστής Gary Peters, D-Mich., ηγείται επί του παρόντος της επιτροπής, αλλά πρόσφατα είπε ότι δεν θα παραμείνει για άλλη μια θητεία ως πρόεδρος, εγείροντας το ερώτημα ποιος θα διευθύνει την επιτροπή της Γερουσίας στις κρίσιμες εκλογές του 2024.

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΜΕΡ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΑΦΟΥ ΕΠΕΚΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ 51

“Δεν θα το έλεγα μυστήριο αυτό καθαυτό το γιατί η επιλογή διαρκεί τόσο πολύ, αλλά αφορά περισσότερο την πραγματικότητα ότι ο Leader Schumer καταλαβαίνει ότι το τοπίο για τους Δημοκρατικούς το 2024 θα είναι δύσκολο”, Jose Aristimuño, στρατηγός και οικοδεσπότης των Δημοκρατικών της Americano Media, είπε στο Fox σχετικά με την καθυστέρηση ενός διορισμού για την ηγεσία της επιτροπής.

“Μιλάμε για 23 έδρες στη Γερουσία που πρέπει να υπερασπιστούν οι Δημοκρατικοί. Τρεις είναι σε αμιγώς κόκκινες πολιτείες ενώ πέντε είναι πολιτείες swing. Επομένως, δεν είναι περίεργο που κανένας γερουσιαστής δεν εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός έτους προεδρικών εκλογών.”

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer, DN.Y., αναμένεται να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα κάνει μια ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός ότι κανένας Δημοκρατικός δεν ήταν πρόθυμος να προεδρεύσει της επιτροπής δεδομένων των υψηλών διακυβεύσεων των επόμενων εκλογών, ο Aristimuño πρότεινε ότι η θέση έχει ευεργετικές ευκαιρίες για όποιον η κοινοβουλευτική ομάδα αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη της επιτροπής.

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer, DN.Y., δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα είναι η επιτροπή από το επόμενο έτος.

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer, DN.Y., δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα είναι η επιτροπή από το επόμενο έτος.
(Anna Moneymaker)

«Αλλά με αυτό που λέγεται — νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για όποιον καταλήξει να ηγηθεί του DSCC. Θα αυξήσει το εθνικό του προφίλ, θα επεκτείνει το δίκτυο των χορηγών βάσης και θα δημιουργήσει υποστήριξη για οποιεσδήποτε μελλοντικές προσφορές ηγεσίας. Ο Schumer υπηρέτησε ως πρόεδρος του DSCC στο παρελθόν, και τον έχει εξυπηρετήσει καλά. Επιπλέον, νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι με τον ίδιο τρόπο που όλοι περίμεναν ένα κόκκινο κύμα που δεν ήρθε ποτέ σε αυτόν τον προηγούμενο κύκλο, οι Δημοκρατικοί θα τα πάνε μια χαρά το 2024. Αλλά όποιον καταλήξει να μαζέψει ο Σούμερ, θα πρέπει να χτυπήσει στο έδαφος. Αυτό είναι σίγουρο», πρόσθεσε ο Aristimuño.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *