«ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ»: Οι Δημοκρατικοί επικρίθηκαν για την απόπειρα να κερδίσουν «φτηνούς πολιτικούς πόντους» την τελευταία στιγμή με τους φόρους Τραμπ

Ο μονοκομματικός έλεγχος στην πρωτεύουσα του έθνους θα λήξει την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι Δημοκρατικοί αναγκάζονται να παραχωρήσουν τον έλεγχο της Βουλής στους Ρεπουμπλικάνους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Δημοκρατικούς και την κυβέρνηση του Προέδρου Μπάιντεν να προσφέρουν τζάμπα της τελευταίας στιγμής κατά τις τελευταίες ημέρες στην εξουσία .

Οι Δημοκρατικοί από την Επιτροπή Τρόπων και Μέσων της Βουλής κυκλοφόρησαν μια μερικώς τροποποιημένη εκδοχή των φορολογικών δηλώσεων του πρώην προέδρου Τραμπ την Παρασκευή, ολοκληρώνοντας έναν μακροχρόνιο στόχο των Δημοκρατικών να δημοσιοποιήσουν τα οικονομικά του Τραμπ, αφού ο πρώην πρόεδρος προσπάθησε ανεπιτυχώς να τους σταματήσει στο δικαστήριο.

«Είναι όλα πολιτική», δήλωσε ο συνεργάτης του Fox News, Μαρκ Πεν, πρώην σύμβουλος του προέδρου Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον. “Αυτές είναι οι τελευταίες αποχωριστικές λήψεις καθώς οι Δημοκρατικοί χάνουν τον έλεγχο των επιτροπών και της εξουσίας που είχαν στη Βουλή. Ποιος νοιάζεται πραγματικά για τις φορολογικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ την ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά;”

Η δημοσιοποίηση των φορολογικών εγγράφων του Τραμπ δεν ήταν η μόνη απόπειρα των Δημοκρατικών να κερδίσουν πολιτικούς πόντους προτού το GOP αναλάβει τον έλεγχο της Βουλής. Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια επιστολή προς τους Ρεπουμπλικάνους στην Επιτροπή Εποπτείας δηλώνοντας ότι δεν θα απαντούσαν σε υπάρχοντα αιτήματα εγγράφων και ο πολιτικός στρατηγός και από τις δύο πλευρές είπε στο Fox News Digital ότι φαίνεται ότι το Δημοκρατικό Κόμμα μπορεί να προσπαθεί να υπονομεύσει την ατζέντα και προτεραιότητες των Ρεπουμπλικανών όταν το 118ο Κογκρέσο συνεδριάζει για πρώτη φορά την Τρίτη.

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαιρετίζει τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο αεροδρόμιο Minden-Tahoe στις 8 Οκτωβρίου 2022 στο Minden της Νεβάδα.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαιρετίζει τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο αεροδρόμιο Minden-Tahoe στις 8 Οκτωβρίου 2022 στο Minden της Νεβάδα.
(Justin Sullivan/Getty Images)

Η Έριν Πέριν, αντιπρόεδρος της Tag Strategies και πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, είπε ότι οι κινήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος «βυθίζονται σε κομματική μικροπρέπεια» και δεν κάνουν τίποτα προς όφελος της ζωής των Αμερικανών.

“Το τέλος της ενοποιημένης κυβέρνησης των Δημοκρατικών στο DC είναι βυθισμένο σε κομματική μικροπρέπεια. Αντί να εργάζονται για την καταπολέμηση της απάνθρωπης συνοριακής κρίσης Μπάιντεν, τη φαιντανύλη να σκοτώνει μια ολόκληρη γενιά Αμερικανών ή να διασφαλίζει την οικονομική ευημερία για το μέλλον, οι Δημοκρατικοί πρόκειται να πετροβολήσουν τους Ρεπουμπλικάνους. δημοσιοποιήστε τις φορολογικές δηλώσεις ενός ιδιώτη και ανοίξτε μια ακόμη μεγαλύτερη τρύπα στο χρέος και το έλλειμμά μας», είπε η Perrine, η οποία στο παρελθόν υπηρέτησε ως εθνικός γραμματέας Τύπου για τον ηγέτη των Ρεπουμπλικανών της Βουλής, Kevin McCarthy. «Λέει πραγματικά στον αμερικανικό λαό όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για τις προτεραιότητες των Δημοκρατικών – φτηνά πολιτικά σημεία που δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τη ζωή των Αμερικανών της εργατικής τάξης».

Οι πρόσφατες ενέργειες των Δημοκρατικών αποδεικνύουν ότι «βάζουν την Αμερική τελευταία» καθώς δίνουν προτεραιότητα σε άλλες πολιτικές, σύμφωνα με τον Marc Lotter, ο οποίος διετέλεσε γραμματέας Τύπου του αντιπροέδρου Mike Pence.

«Η πλειοψηφία της Βουλής απέδειξε όταν βγήκε από την πόρτα αυτό που ξέραμε από την πρώτη μέρα – έβαλαν την Αμερική τελευταία», είπε ο Λότερ. «Από την ψήφιση ενός λογαριασμού δαπανών 1,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που διασφαλίζει τα σύνορα των χωρών της Μέσης Ανατολής, αλλά όχι τα δικά μας, μέχρι δύο χρόνια αλόγιστων δαπανών που δημιούργησαν ιστορικό πληθωρισμό, οι φιλελεύθεροι ηγέτες στη Βουλή δίχασαν το έθνος μας και έβαλαν την Αμερική σε τροχιά ύφεσης. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να κοστίσει σε εκατομμύρια ανθρώπους τα σπίτια τους, τη συνταξιοδότησή τους και τις δουλειές τους».

Ομοίως, ο Κόλιν Ριντ, ιδρυτικό μέλος της South & Hill Strategies που υπηρέτησε ως διευθυντής καμπάνιας για τον πρώην γερουσιαστή του GOP της Μασαχουσέτης, Σκοτ ​​Μπράουν, είπε ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις τελευταίες τους ημέρες στην πλειοψηφία της Βουλής.

Η HOUSE GOP ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΝΟΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ

“Έρχεται ένας νέος σερίφης στην πόλη και οι Δημοκρατικοί της Βουλής ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν σανό όσο ο ήλιος λάμπει ακόμα. Προτού ανατρέψουν τα σφυρί, θέλουν να επιτύχουν δύο πράγματα: να εμβολιάσουν τον σημερινό πρόεδρο από τις επερχόμενες προσπάθειες εποπτείας που αφορούν τον Biden Inc. και βεβαιωθείτε ότι οι εθνικές συνομιλίες θα παραμείνουν εστιασμένες στον πρώην πρόεδρο», είπε ο Ριντ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τρόπων και Μέσων της Βουλής, Richard Neal, D-Mass., μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά το House Ways &  Η Επιτροπή Μέσων ψήφισε αν θα δημοσιοποιηθούν οι φορολογικές δηλώσεις του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για χρόνια κατά τη διάρκεια ακρόασης στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τρόπων και Μέσων της Βουλής, Richard Neal, D-Mass., μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά το House Ways & Η Επιτροπή Μέσων ψήφισε αν θα δημοσιοποιηθούν οι φορολογικές δηλώσεις του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για χρόνια κατά τη διάρκεια ακρόασης στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
(AP Photo/J. Scott Applewhite, Αρχείο)

«Οι φορολογικές δηλώσεις του Τραμπ ήταν από καιρό μια λευκή φάλαινα για τους κομματικούς Δημοκρατικούς», πρόσθεσε. “Τώρα που επιτέλους πέτυχαν τον στόχο τους, το αμερικανικό κοινό θα εκδώσει την τελική ετυμηγορία για την πολιτική τους αξία και τον αντίκτυπό τους. Οι ψηφοφόροι αναζητούν εκλεγμένους αξιωματούχους που μπορούν να χαράξουν μια πορεία για το μέλλον, όχι μια ατελείωτη επανάληψη γεγονότων από το παρελθόν .”

Ο ειδικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Ρίτσαρντ Σάουμπερ έστειλε επίσης επιστολή στο μέλος κατάταξης της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής, Τζιμ Τζόρνταν, Ρ-Οχάιο, και στο μέλος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής, Τζέιμς Κόμερ, Ρ-Κι., για να πει ότι η κυβέρνηση δεν σχεδίαζε να απαντήσει σε επιστολές που αναζητούσαν πληροφορίες για πιθανές έρευνες της Βουλής, λέγοντας στους βουλευτές ότι έπρεπε να ξαναστείλουν αυτά τα αιτήματα μόλις αναλάβουν τις επιτροπές τους στο επόμενο Κογκρέσο.

Στο επίκεντρο, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι προετοιμάζονται να αναλάβουν τα ηνία στη Βουλή, είναι το πόρισμα της Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου που στόχευσε αμείλικτα τον Τραμπ μετά τις διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο στις αρχές του 2021.

Ο Benjamin Weingarten, συνεργάτης του Ινστιτούτου Claremont, συνέκρινε τη δημοσίευση των φορολογικών δηλώσεων του Τραμπ με τον σκοπό της Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου – τον ​​οποίο αποκαλεί πολιτικό παιχνίδι που στοχεύει στην επίθεση σε αντιπάλους που «απέτυχαν για την πολιτική και την αξία».

«Ότι η τελική πράξη των Δημοκρατικών της Βουλής στην πλειοψηφία ήταν να χτυπήσουν ένα τελευταίο χτύπημα στον αδυσώπητο πόλεμό τους εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ –στην διαδικασία που ξεπερνά τους κανόνες και τους θεσμούς που ισχυρίζονται ότι αγαπούν– σηματοδοτεί το κατάλληλο τέλος στην προοδευτική τους διακυβέρνηση. και σας λέει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις προτεραιότητες και τη στάση τους καθώς χάνουν την εξουσία τους», είπε.

«Αυτό ήταν ένα κομμάτι με τη σοβιετική επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου σε δίκη επίδειξης, η οποία κατέληξε πρόσφατα στο απαράδεκτο συμπέρασμα, ο πρωταρχικός σκοπός της οποίας δεν ήταν ποτέ να ανακαλυφθεί η αλήθεια ή να λογοδοτήσουν οι άνθρωποι, αλλά να διώξουν πολιτικούς εχθρούς που δηλώθηκαν ένοχοι εξαρχής. ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν κάνει τη νόμιμη προσφορά των Δημοκρατικών για την ποινικοποίηση των πολιτικών του αντιπάλων».

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

Η τελική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την επίλεκτη επιτροπή της Βουλής που ερευνά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, φωτογραφίζεται στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Η τελική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την επίλεκτη επιτροπή της Βουλής που ερευνά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, φωτογραφίζεται στις 22 Δεκεμβρίου 2022.
(AP Photo/Jon Elswick)

Ο Κέβιν Σάιφερτ, ο οποίος υπηρέτησε ως επικεφαλής του προσωπικού του πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν, επιμένει ότι σε μεγάλο βαθμό το κίνητρο πίσω από τις πρόσφατες αποφάσεις των Δημοκρατικών έχει να κάνει με τις «προοπτικές επανεκλογής» του προέδρου Μπάιντεν.

«Οι Δημοκρατικοί τελειώνουν αυτή τη σύνοδο του Κογκρέσου όπως την ξεκίνησαν — προωθώντας τις κομματικές προτεραιότητες και αγνοώντας οποιοδήποτε θέμα δεν βολεύει την πολιτική τους αφήγηση», είπε ο Σάιφερτ. «Θέλουν να πείσουν τους Αμερικανούς να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει κρίση στα νότια σύνορα. Θέλουν να αρνηθούν την πραγματικότητα μιας επικείμενης κρίσης χρέους, να πιστέψουν ότι τα προβλήματα της εφοδιαστικής μας αλυσίδας έχουν διορθωθεί και να αποτρέψουν προληπτικά κάθε προσπάθεια νόμιμου Κογκρέσου Αντί να βρουν τομείς δικομματικής συναίνεσης, οι Δημοκρατικοί δίνουν προτεραιότητα στις προοπτικές επανεκλογής του Προέδρου Μπάιντεν. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά είναι απογοητευτικό».

,

Αντίθετα, ο Κέβιν Γουόλινγκ, ένας Δημοκρατικός πολιτικός στρατηγός που υπηρετεί ως αντιπρόεδρος της HGCreative, επέμεινε ότι οι ενέργειες των Δημοκρατικών πριν από την έναρξη ενός νέου Κογκρέσου αντιπροσωπεύουν «τον σωστό ρόλο της εποπτείας του Κογκρέσου», καθώς ισχυρίστηκε ότι «ο αμερικανικός λαός απέρριψε τον εξτρεμισμό στις κάλπες» στις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Πιστεύω ότι οι ενέργειες τόσο της Επιτροπής Τρόπων και Μέσων της Βουλής όσο και της Επιλεγμένης Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου τις τελευταίες εβδομάδες του έτους αφορούν περισσότερο τη λογοδοσία και τον σωστό ρόλο της εποπτείας του Κογκρέσου παρά οποιεσδήποτε αποχωριστικές βολές με τον έλεγχο του GOP στον ορίζοντα», δήλωσε ο Walling. είπε. «Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της γνήσιας διαπίστωσης γεγονότων και αυτού που το κοινό αντιλαμβάνεται ως κομματικό κυνήγι μαγισσών επίβλεψης που θα πρέπει να περιηγηθούν οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής στο νέο Κογκρέσο».

Ο Chris Pandolfo, η Brianna Herlihy και ο Patrick Ward του Fox News συνέβαλαν σε αυτό το άρθρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *