Ο Tee Higgins του Bengals προσφέρει υποστήριξη στον Damar Hamlin μετά το τρομακτικό περιστατικό του παίκτη Bills

Ο ευρυγώνιος δέκτης του Cincinnati Bengals, Tee Higgins, προσέφερε τις σκέψεις και τις προσευχές του στον αμυντικό αμυντικό των Buffalo Bills, Damar Hamlin, αφού ο παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο τη Δευτέρα το βράδυ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Χάμλιν έκανε το τάκλιν στον Χίγκινς στο πρώτο δεκάλεπτο με περίπου 5:58 να απομένουν. Η ασφάλεια σηκώθηκε από το παιχνίδι και έκανε δύο βήματα πίσω πριν καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο Paycor.

Ο Χάμλιν ήταν στο έδαφος για λίγο καθώς το ιατρικό προσωπικό ήρθε να τον φροντίσει. Το προσωπικό χρειάστηκε να χορηγήσει ΚΑΡΠΑ και να χρησιμοποιήσει AED προτού μπει σε ασθενοφόρο και μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι. Οι Bills είπαν αργότερα ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ FOXNEWS.COM

6 Νοεμβρίου 2022;  Σινσινάτι, Οχάιο, Η.Π.Α.  Ο ευρυγώνιος δέκτης του Cincinnati Bengals, Tee Higgins (85) πιάνει μια πάσα κατά τη διάρκεια προθέρμανσης πριν από τον αγώνα εναντίον των Carolina Panthers στο στάδιο Paycor.

6 Νοεμβρίου 2022; Σινσινάτι, Οχάιο, Η.Π.Α. Ο ευρυγώνιος δέκτης του Cincinnati Bengals, Tee Higgins (85) πιάνει μια πάσα κατά τη διάρκεια προθέρμανσης πριν από τον αγώνα εναντίον των Carolina Panthers στο στάδιο Paycor.
(Katie Stratman-USA TODAY Sports)

“Οι προσευχές και οι σκέψεις μου απευθύνονται στο @HamlinIsland, την οικογένεια Hamlin. Προσεύχομαι να τα καταφέρεις αδερφέ”, έγραψε ο Χίγκινς στο Twitter.

Το NFL ανακοίνωσε ότι ανέβαλε τον αγώνα μεταξύ των Bills και Bengals.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΣ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡ ΧΑΜΛΙΝ ΣΟΚ ΣΟΚΕΙ ΤΟ NFL EXEC: «ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Τέτοιο»

Ο Mitch Morse #60 των κονσολών Buffalo Bills Tre'Davious White #27 αφού ο Damar Hamlin #3 τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cincinnati Bengals στο Paycor Stadium στις 2 Ιανουαρίου 2023 στο Σινσινάτι του Οχάιο.

Ο Mitch Morse #60 των κονσολών Buffalo Bills Tre’Davious White #27 αφού ο Damar Hamlin #3 τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cincinnati Bengals στο Paycor Stadium στις 2 Ιανουαρίου 2023 στο Σινσινάτι του Οχάιο.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

“Ο Χάμλιν έλαβε άμεση ιατρική φροντίδα στο γήπεδο από ομάδα και ανεξάρτητο ιατρικό προσωπικό και τοπικούς παραϊατρικούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση”, ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωση.

«Οι σκέψεις μας είναι με τον Damar and the Buffalo Bills. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.

“Το NFL ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την ένωση παικτών NFL, η οποία συμφωνεί με την αναβολή του αγώνα.”

Η ένωση παικτών του NFL εξέδωσε επίσης μια δήλωση σχετικά με το θέμα.

ΑΡΧΕΙΟ - Buffalo Bills ασφάλεια Ο Damar Hamlin κοιτάζει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cleveland Browns, 20 Νοεμβρίου 2022, στο Ντιτρόιτ.

ΑΡΧΕΙΟ – Buffalo Bills ασφάλεια Ο Damar Hamlin κοιτάζει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cleveland Browns, 20 Νοεμβρίου 2022, στο Ντιτρόιτ.
(AP Photo/Duane Burleson, Αρχείο)

,

“Το NFLPA και όλοι στην κοινότητά μας προσεύχονται για τον Damar Hamlin. Ήμασταν σε επαφή με τους παίκτες του Bills and Bengals και με το NFL”, ανέφερε το NFLPA σε tweet. “Το μόνο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία του Damar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *