Ο Ταγματάρχης Tuddy κάνει το ντεμπούτο του Commanders, αλλά μια πιθανή μήνυση μπορεί να διαφαίνεται

Οι διοικητές της Ουάσιγκτον ενδέχεται να έχουν μήνυση στα χέρια τους μετά την αποκάλυψη της νέας τους μασκότ, Major Tuddy, κατά την ήττα της Κυριακής από τους Κλίβελαντ Μπράουνς.

Ο Ταγματάρχης Tuddy, ένα γουρούνι με εξοπλισμό Commanders, έτρεχε γύρω από το FedExField προσπαθώντας να συγκεντρώσει τους παρευρισκόμενους οπαδούς της Ουάσιγκτον. Αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα πρώην παικτών της Ουάσιγκτον δεν ήταν τόσο ευχαριστημένη.

Σύμφωνα με το Front Office Sports, οι επιλογές για τη μασκότ ανήκαν σε έναν σκύλο ή στο γουρούνι. Ωστόσο, το χοιρινό σήμα κατατεθέν τον Ιούλιο από την O-Line Entertainment, η οποία είναι ένα LCC που δημιουργήθηκε από τους αρχικούς “Hogs” Joe Jacoby, Mark May, John Riggins, Fred Dean και Doc Walker.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ FOXNEWS.COM

Οι Russ Grimm (μπροστά), Joe Jacoby, George Starke, Fred Dean, Mark May και Jeff Bostic σχημάτισαν τη μονάδα Washington Redskins της δεκαετίας του 1980, γνωστή ως Hogs.

Οι Russ Grimm (μπροστά), Joe Jacoby, George Starke, Fred Dean, Mark May και Jeff Bostic σχημάτισαν τη μονάδα Washington Redskins της δεκαετίας του 1980, γνωστή ως Hogs.
(John McDonnell/The Washington Post μέσω Getty Images)

Η O-Line Entertainment κατέθεσε δύο εμπορικά σήματα: Hogs και Original Hogs.

«Αν πάνε μπροστά την Κυριακή και κάνουν το γουρούνι μασκότ τους και προσπαθήσουν να το σήμα κατατεθέν, θα αναγκαστούμε σε δικαστική προσβολή για παραβίαση εμπορικού σήματος», δήλωσε στο Front Office Sports ο δικηγόρος της O-Line Entertainment, Seth Berenzweig.

Ο ΚΑΡΣΟΝ Ο ΓΟΥΕΝΤΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

“Τους έχουμε καταστήσει πολύ σαφές ότι πιστεύουμε ότι θα παραβίαζαν το εμπορικό σήμα και πρέπει να κανονίσουν μια συμφωνία αδειοδότησης με τους παίκτες. Αρνήθηκαν να το κάνουν.”

Το ντεμπούτο του Ταγματάρχη Tuddy έγινε την ημέρα του εορτασμού των Διοικητών της 40ης επετείου των Hogs.

Ο Joe Jacoby #66 των Washington Redskins σε δράση ενάντια στους New York Giants κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL στις 16 Σεπτεμβρίου 1984 στο RFK Memorial Stadium στην Ουάσιγκτον, DC.  Ο Jacoby έπαιξε στους Redskins από το 1981-93.

Ο Joe Jacoby #66 των Washington Redskins σε δράση ενάντια στους New York Giants κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL στις 16 Σεπτεμβρίου 1984 στο RFK Memorial Stadium στην Ουάσιγκτον, DC. Ο Jacoby έπαιξε στους Redskins από το 1981-93.
(Εστίαση στο Sport/Getty Images)

«Οι Hogs αποτελούν βασικό μέρος της ιστορίας του franchise μας και θέλουμε να κρατήσουμε την κληρονομιά τους ζωντανή με την επόμενη γενιά θαυμαστών», ανέφεραν οι Commanders σε επίσημη δήλωση σχετικά με τη διάσημη ομάδα επιθετικών γραμμών τους. «Δουλεύουμε με τους Hogs σε αυτό το γεγονός εδώ και έξι μήνες και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε και τον προπονητή Gibbs πίσω».

Οι Commanders εγκατέλειψαν το εμπορικό σήμα Hogs που είχαν το 1991, αλλά ο Zak Kurtz, δικηγόρος εμπορικών σημάτων, είπε στο FOS ότι η ομάδα θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι είχε το εμπορικό σήμα πρώτα εάν αντιμετωπίσει νομική αμφισβήτηση.

Ο DESHAUN WATSON του Μπράουνς ΡΙΧΝΕΙ 3 ΤΑΤΣΝΤΑΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Προς το παρόν, η ομάδα δεν έχει αμφισβητήσει το εμπορικό σήμα από την O-Line Entertainment.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Ουάσιγκτον στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς έπεσαν με 24-10 από τους Deshaun Watson and the Browns. Ο Κάρσον Γουέντς, ο οποίος ήταν πίσω στη σέλα ως βασικός των Commanders, πέταξε τρεις κοψίματα και άκουσε τους οπαδούς στις εξέδρες.

1 Ιανουαρίου 2023;  Landover, Μέριλαντ, Η.Π.Α.  Οι οπαδοί των Washington Commanders επευφημούν εναντίον των Cleveland Browns κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο FedExField.

1 Ιανουαρίου 2023; Landover, Μέριλαντ, Η.Π.Α. Οι οπαδοί των Washington Commanders επευφημούν εναντίον των Cleveland Browns κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο FedExField.
(Brad Mills-USA TODAY Sports)

,

Με τους Green Bay Packers να δρομολογούν τους Minnesota Vikings στο σπίτι τους, οι Commanders είναι και επίσημα εκτός του κυνηγιού των πλέι οφ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *