Ο Ντάμαρ Χάμλιν του Μπιλς καταρρέει στο γήπεδο, το παιχνίδι διακόπτεται προσωρινά

Buffalo Bills ασφάλεια Ο Damar Hamlin ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό περιστατικό τη Δευτέρα στον αγώνα της 17ης εβδομάδας της ομάδας εναντίον των Cincinnati Bengals.

Με 5:58 να απομένουν για το πρώτο τέταρτο, ο Hamlin έκανε ένα τάκλιν στον ευρυγώνιο δέκτη Bengals Tee Higgins. Ο Χάμλιν φάνηκε να σηκώνεται από το τάκλιν αλώβητος, αλλά έκανε μερικά βήματα πίσω και σωριάστηκε στο γήπεδο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ FOXNEWS.COM

Το ιατρικό προσωπικό βγήκε στο γήπεδο για να φροντίσει τον Hamlin και ένα φορείο και σανίδα τάβλος φέρθηκαν για να τον μεταφέρουν έξω από το στάδιο Paycor. Λίγες στιγμές αργότερα, ένα ασθενοφόρο εθεάθη στο γήπεδο και η εκπομπή έδειξε τον προπονητή των Bills, Sean McDermott, τον στρατηγό Josh Allen και τον ευρυγώνιο δέκτη Stefon Diggs, συγκινημένοι στο γήπεδο καθώς περιμένουν να ενημερωθούν για τον Hamlin.

Όλη η ομάδα των Bills ήταν έξω στο γήπεδο και οι παίκτες εθεάθησαν να προσεύχονται. Όλο το γήπεδο σιώπησε.

Ο SAQUON BARKLEY HEAPS HEAP PAI OF THE DANIEL JONES AS GIANTS CLINCH PLAYOFF BERTH

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές, το ιατρικό προσωπικό έκανε στο Hamlin CPR. Τελικά μπήκε στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Ο τραυματισμός που υπέστη δεν ήταν αμέσως ξεκάθαρος.

Οι Bills επέλεξαν τον Hamlin με το Νο. 212 στη συνολική επιλογή στον έκτο γύρο του ντραφτ του 2021. Έπαιξε σε 14 παιχνίδια την περασμένη σεζόν – κυρίως στις ειδικές ομάδες – στη σεζόν του rookie.

Ο Damar Hamlin #3 των Buffalo Bills στο γήπεδο πριν από έναν αγώνα εναντίον των New York Jets στο Highmark Stadium στις 11 Δεκεμβρίου 2022 στο Orchard Park της Νέας Υόρκης.

Ο Damar Hamlin #3 των Buffalo Bills στο γήπεδο πριν από έναν αγώνα εναντίον των New York Jets στο Highmark Stadium στις 11 Δεκεμβρίου 2022 στο Orchard Park της Νέας Υόρκης.
(Timothy T Ludwig/Getty Images)

,

Ο Χάμλιν έπαιζε τον 16ο αγώνα του στη σεζόν. Είχε δει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο καθώς κατέγραψε 91 τάκλιν και 1,5 σάκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *