Ο θρύλος των σπορ δράσης, ο συνιδρυτής της DC Shoes, Ken Block, σκοτώθηκε σε ατύχημα με snowmobile

Ο θρύλος των αθλημάτων δράσης Ken Block, συνιδρυτής των DC Shoes και Hoonigan Racing, πέθανε κοντά στο σπίτι του στη Γιούτα τη Δευτέρα σε ηλικία 55 ετών μετά από ατύχημα με snowmobile.

Το snowmobile του Block προσγειώθηκε από πάνω του όταν οδήγησε σε μια απότομη πλαγιά γύρω στις 2 μ.μ.

Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Hoonigan.

Ο Ken Block κατά τη διάρκεια του World RX of Portugal 2017, στο Montalegre International Circuit στην Πορτογαλία στις 22 Απριλίου 2017.

Ο Ken Block κατά τη διάρκεια του World RX of Portugal 2017, στο Montalegre International Circuit στην Πορτογαλία στις 22 Απριλίου 2017.
(Paulo Oliveira / DPI / NurPhoto μέσω Getty Images)

Ο Block συνίδρυσε την DC Shoes το 1984, πριν πουλήσει τη μάρκα του skateboard το 2004. Στη συνέχεια, έκανε τη μετατροπή από στέλεχος μάρκετινγκ σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ NASCAR ΕΝΤΑΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 31 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: ΑΝΑΦΟΡΑ

Ήταν πέντε φορές μετάλλιο των X Games στο RallyCross.

Το κανάλι του Hoonigan στο YouTube έγινε το πιο δημοφιλές στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές σελίδων.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ F1 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ

Ken Block από "Τα αρχεία Gymkhana" παρακολουθεί το The IMDb Studio και το The IMDb Show στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις 20 Ιανουαρίου 2018 στο Park City της Γιούτα.

Ο Ken Block από το “The Gymkhana Files” παρακολουθεί το The IMDb Studio και το The IMDb Show στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις 20 Ιανουαρίου 2018 στο Park City της Γιούτα.
(Tommaso Boddi/Getty Images για το IMDb)

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Wasatch της Γιούτα έγραψε: “Με λύπη ακούμε για την απώλεια του Kenneth και οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του τόσο βαθιά επηρεασμένοι. Ευχαριστούμε όλους τους πρώτους μας ανταποκριτές για τη συνεχή υπηρεσία τους.”

,

Ο Hoonigan σημείωσε του Block. “Ο Κεν ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο. Και το πιο σημαντικό, πατέρας και σύζυγος. Θα του λείψουν απίστευτα. Σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας αυτή τη στιγμή όσο θρηνούν.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *