Ο επαγγελματίας ραδιοτηλεοπτικός φορέας της πάλης Ντον Γουέστ πέθανε σε ηλικία 59 ετών

Ο Don West, πρώην παίκτης του Shop at Home Network, ο οποίος αργότερα έγινε σχολιαστής για το Total Nonstop Action wrestling και το Impact Wrestling, πέθανε την Παρασκευή. Ήταν 59.

Ο Mike Tenay, συνεργάτης του West στις εκπομπές Impact Wrestling, αποκάλυψε ότι ο σχολιαστής πάλεψε με το λέμφωμα. Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση και για τον θάνατο του West.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ FOXNEWS.COM

Το λογότυπο TNA το 2009.

Το λογότυπο TNA το 2009.
(Raveendran/AFP μέσω Getty Images)

“Ο Ντον ήταν πραγματικά μοναδικός στο είδος του που φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο μπήκε”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Impact Wrestling, Scott D’Amore. “Έβγαλε τους καλύτερους ανθρώπους και ήταν έμπνευση για όλους όσους διασταυρώθηκαν μαζί του. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που συνάντησα όταν έφτασα στο Άσυλο TNA για πρώτη φορά, και ο Don με έκανε αμέσως να νιώσω ευπρόσδεκτος. Η ζεστασιά του Η καρδιά και η θρυλική αίσθηση του χιούμορ έκαναν κάθε μέρα στη δουλειά κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς».

Ο υπόλοιπος κόσμος της επαγγελματικής πάλης απέτισε φόρο τιμής στον West στα social media.

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΖΙΜ ΝΤΟΥΓΚΑΝ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ: «ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ»

Ο West ήταν ο οικοδεσπότης των “Sports Collectibles” στο Shop at Home Network και αργότερα έβαλε μαχαίρια σε όσους ψώνιζαν από τον καναπέ τους. Ήταν στο δίκτυο από το 1991 έως το 2001, όταν έφυγε για να ξεκινήσει μια τοπική αθλητική εκπομπή στο Νάσβιλ. Μέχρι το 2002, ο Jeff Jarrett του είχε προσφέρει μια θέση στο Total Nonstop Action (TNA) ως έγχρωμος σχολιαστής δίπλα στον Tenay.

Το TNA γεννήθηκε από τις στάχτες της αγοράς από το WWE του ανταγωνιστή του World Championship Wrestling. Ο Τζάρετ, ένα μακροχρόνιο μέλος του WCW που ξεκίνησε στο WWE, τότε γνωστό ως Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, ίδρυσε την TNA. Η εταιρεία αργότερα μετονομάστηκε ως Impact Wrestling.

Ο West εργάστηκε για την εταιρεία μέχρι το 2012 και αργότερα επέστρεψε το 2017 για να καλέσει έναν ακόμη αγώνα στην έκθεση Slammiversary XV της εταιρείας.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του TNA

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του TNA
(Joern Pollex/Bongarts/Getty Images)

,

Ο West ήταν στο κάλεσμα για μερικές από τις πιο διάσημες στιγμές της εταιρείας. Ο AJ Styles, ο Kurt Angle, ο Christian και ο Rhyno ήταν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα που βρέθηκαν στην παρέα σε κάποιο σημείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *