Ο εκλεγμένος βουλευτής Τζορτζ Σάντος αντιμετωπίζει έλεγχο σχετικά με τις αρχειοθετήσεις της εκστρατείας που η ομάδα του κατηγορεί ως «λάθος βάσης δεδομένων»: Αναφορά

Ένας ομοσπονδιακός γνώστης αμφισβητεί την εξήγηση του εκλεγμένου Ρεπουμπλικανό βουλευτή Τζορτζ Σάντος ότι δεκάδες δαπάνες εκστρατείας ύψους 199,99 δολαρίων ήταν αποτέλεσμα ενός “λάθους βάσης δεδομένων” της FEC.

«Δεν το πιστεύω», η Ann Ravel, πρώην πρόεδρος της FEC, είπε στη New York Post σχετικά με τον ισχυρισμό Santos ότι οι μυστηριώδεις καταθέσεις δαπανών ήταν αποτέλεσμα σφάλματος βάσης δεδομένων. “Υπάρχουν πάρα πολλές δαπάνες για τα $199 που κατατέθηκαν.”

Σάντος, που είναι υπό διερεύνηση Αφού παραδέχτηκε πολλά ψέματα για την προσωπική του ζωή και το βιογραφικό του στην προεκλογική εκστρατεία όπου τελικά εξελέγη για να εκπροσωπήσει την 3η Περιφέρεια του Κογκρέσου της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο, υπερασπίστηκε τον εαυτό του έναντι ερωτήσεων σχετικά με τις καταθέσεις δαπανών της FEC.

“Αυτό το ζήτημα αναφοράς είναι αποτέλεσμα σφάλματος βάσης δεδομένων και κατατέθηκαν τροποποιήσεις στην FEC. Πιστεύουμε ότι έχουν παρασχεθεί ακριβείς πληροφορίες στην FEC”, δήλωσε εκπρόσωπος της εκστρατείας Santos στη New York Post σε ένα email.

Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος της Νέας Υόρκης, Τζορτζ Σάντος, ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ «ΨΕΜΑΤΑ»: «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;»

Γιώργος Σάντος

Γιώργος Σάντος
(AP Photo/Mary Altaffer)

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της FEC, η εκστρατεία Santos κατέγραψε 37 δαπάνες μεταξύ Απριλίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022 που ανήλθαν συνολικά στα 199,99 δολάρια, ένα σεντ κάτω από το όριο για την ομοσπονδιακή νομοθεσία που απαιτεί εισπράξεις.

Μεταξύ των εξόδων ήταν τα δωμάτια σε ξενοδοχεία της Φλόριντα, οι προμήθειες στα Staples and Target, οι αεροπορικές πτήσεις και τα γεύματα σε διάφορα εστιατόρια.

“Εάν παρείχαν μια τροποποιητική κατάθεση στην FEC για να την αλλάξει και εάν η FEC συμφωνήσει ότι ήταν σφάλμα βάσης δεδομένων, η FEC θα είχε ήδη αλλάξει τον ιστότοπο”, είπε ο Ravel.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΑΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Ο Γιώργος Σάντος στο μονοπάτι της εκστρατείας.

Ο Γιώργος Σάντος στο μονοπάτι της εκστρατείας.
(AP Photo/Mary Altaffer)

Ο Christian Hillard, εκπρόσωπος της FEC, συμφώνησε ότι “οποιεσδήποτε τροποποιημένες συναλλαγές και αρχειοθετήσεις που υποβάλλονται από επιτροπές θα αντικατοπτρίζονται στα δεδομένα μέσω του ιστότοπου της FEC”.

Η καμπάνια του Santos δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο από το Fox News Digital.

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της Βουλής ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ BIDEN

Ο Τζορτζ Σάντος αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική για το βιογραφικό του.

Ο Τζορτζ Σάντος αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική για το βιογραφικό του.
(AP Photo/Mary Altaffer)

Σάντος πρόσφατα παραδέχτηκε να κατασκευάσει το επιχειρηματικό του βιογραφικό, την εβραϊκή πίστη και την εκπαίδευση και είπε στο Fox News, τον καλεσμένο παρουσιαστή Tulsi Gabbard “Tucker Carlson Tonight” ότι όλοι κάνουν λάθη.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και όλοι κάνουμε λάθη, Τούλσι», είπε ο Σάντος. “Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να παραδεχτούμε ότι μια φορά στη ζωή μας κάναμε ένα λάθος. Πρέπει να το παραδεχτώ στην εθνική τηλεόραση για να το δει όλη η χώρα. Και έχω το θάρρος να το κάνω γιατί Πιστεύω ότι για να το ξεπεράσω αυτό και να προχωρήσω και να γίνω αποτελεσματικό μέλος του Κογκρέσου, πρέπει να αντιμετωπίσω τα λάθη μου και τα αντιμετωπίζω».

,

Ο Σάντος έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις από τους Ρεπουμπλικάνους και εκκλήσεις για παραίτηση, αλλά αρνήθηκε να το κάνει, και ο Δημοκρατικός που νίκησε τον Νοέμβριο ζήτησε επαναληπτικό εκλογικό αγώνα.

«Τζορτζ, αν αυτό είναι ακόμα και το πραγματικό σου όνομα, αν είσαι τόσο πεπεισμένος ότι οι ψηφοφόροι της #NY3 εξακολουθούν να σε εμπιστεύονται – παραιτήσου και διεκδίκησε ξανά εναντίον μου σε ειδικές εκλογές», έγραψε στο Twitter ο Δημοκρατικός Ρόμπερτ Ζίμερμαν την Τρίτη. “Αντιμετωπίστε τους ψηφοφόρους με το πραγματικό σας παρελθόν και απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με το ποινικό ιστορικό σας. Αφήστε τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *