Μια νέα καινοτομία προσφέρει τέλεια ρούχα

Παρά την ευκολία των αγορών από τον καναπέ σας, η αγορά ρούχων μέσω διαδικτύου είναι μια επικίνδυνη πρόταση, εκτός αν γνωρίζετε ήδη πώς ακριβώς θα ταιριάζουν. Η επιστροφή των αντικειμένων που βγάζετε από μια ηλεκτρονική παράδοση που είναι είτε πολύ μεγάλη είτε μικρή είναι μια ταλαιπωρία.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ KURT CYBERGUY ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ

Η Amazon πρόκειται να τα αλλάξει όλα αυτά με ένα πείραμα που εκτυλίσσεται σε δύο τοποθεσίες.

Το γυμναστήριο μέσα στο νέο πρωτότυπο κατάστημα ρούχων της Amazon μπορεί να είναι απλώς μια λύση για την εύρεση της τέλειας εφαρμογής. Η Amazon συγχωνεύει την εμπειρία διαδικτυακών αγορών της με ένα ανανεωμένο, υψηλής τεχνολογίας δωμάτιο εξοπλισμού από τούβλα και κονίαμα που ονομάζεται Amazon Style.

Ο ανατριχιαστικός ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις ίδιες τιμές που θα βρείτε στο Amazon.com.

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις ίδιες τιμές που θα βρείτε στο Amazon.com.

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις ίδιες τιμές που θα βρείτε στο Amazon.com.
(Αμαζόνα)

Πώς λειτουργεί το γυμναστήριο

Τα concept stores στο Glendale της Καλιφόρνια ή στο Columbus του Οχάιο προσφέρουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με έναν μοναδικό νέο τρόπο.

Όταν ψωνίζετε στο Amazon Style, ξεκινάτε περιηγώντας τις επιλογές που προσφέρονται και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας για να σαρώσετε τους κωδικούς QR οποιωνδήποτε αντικειμένων θέλετε να δοκιμάσετε. Δεν εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα στοιχεία στο κατάστημα και κάθε στοιχείο έχει μόνο ένα μέγεθος.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Επικοινωνία ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ AMAZON

Πατήστε “Ξεκινήστε ένα δωμάτιο” στην εφαρμογή Amazon όταν είστε έτοιμοι να ταιριάξετε

Μόλις ολοκληρώσετε την αναζήτηση και τη σάρωση, επιλέγετε «Έναρξη δωματίου» στην εφαρμογή Amazon. Μετά από λίγα λεπτά, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν το δωμάτιό σας είναι έτοιμο και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο δωμάτιο styling, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε, να βαθμολογήσετε και να ζητήσετε περισσότερα στοιχεία.

Μόλις ολοκληρώσετε την αναζήτηση και τη σάρωση, επιλέγετε «Έναρξη δωματίου» στην εφαρμογή Amazon.

Μόλις ολοκληρώσετε την αναζήτηση και τη σάρωση, επιλέγετε «Έναρξη δωματίου» στην εφαρμογή Amazon.
(Αμαζόνα)

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το δωμάτιό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σας. Όλα όσα έχετε επιλέξει θα σας περιμένουν στο γυμναστήριο σας, μαζί με μερικά επιπλέον αντικείμενα που οι εργαζόμενοι μπορούν να διαλέξουν ότι πιστεύουν ότι μπορεί να σας αρέσουν.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ζητήσετε περισσότερα αντικείμενα ή διαφορετικά μεγέθη. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής που βρίσκεται στο δωμάτιο του εξοπλισμού και τα αντικείμενα σας θα παραδοθούν σε μια ντουλάπα ακριβώς δίπλα στη σχάρα ρούχων μέσα στο δωμάτιό σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε απλά να πάτε κατευθείαν στο ταμείο και να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Μπορώ να κλείσω ένα δωμάτιο styling εκ των προτέρων;

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο styling εκ των προτέρων. Μπορείτε να μεταβείτε στο διαδίκτυο στο Amazon.com και να κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο styling πριν ακόμη φτάσετε στο κατάστημα. Μόλις φτάσετε, το δωμάτιο θα έχει ήδη ρυθμιστεί για εσάς με το όνομά σας και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα στοιχεία είτε στο κατάστημα είτε από την αρχική οθόνη του δωματίου σας.

Ποιες μάρκες παρουσιάζονται στο Amazon Style;

Οι ακόλουθες μάρκες εμφανίζονται στα καταστήματα Amazon Style τόσο στο Glendale όσο και στο Columbus:

 • Αλέγρα Κ
 • Κενή Νέα Υόρκη
 • Calvin Klein
 • Πρωταθλητής
 • CRZ YOGA
 • Dolce Vita
 • Ecowish
 • Εξοπλισμός
 • Μάρκα Good Man
 • Τζόι
 • Lacoste
 • Levi’s
 • Logitech
 • Παβόι
 • Ρεμπέκα Τέιλορ
 • Στηβ Μάντεν
 • Η σταγόνα
 • Τόμμυ Χίλφιγκερ
 • Velvet των Graham & Spencer
 • Βινς

Έρχεται το Amazon Style σε άλλες τοποθεσίες;

Η Amazon δεν έχει ακόμη ανακοινώσει εάν θα τοποθετήσει καταστήματα Amazon Style σε άλλες τοποθεσίες. Ωστόσο, ίσως είναι καλή ιδέα να το εξετάσουν.

3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ALEXA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

Έχουν ήδη διάφορα καταστήματα Amazon Go σε όλη τη χώρα, όπου οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν αντικείμενα και να χρεωθούν αυτόματα μέσω των λογαριασμών τους στο Amazon όταν βγαίνουν από το κατάστημα. Η Amazon Fresh και η αγορά από τον τεχνολογικό γίγαντα της Whole Foods Market σε εθνικό επίπεδο τους έκανε αμέσως σοβαρό ανταγωνιστή των γνωστών αλυσίδων καταστημάτων.

Ο κολοσσός του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου είναι σιωπηλός σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια για τα καταστήματα Amazon Style. Αυτή η καινοτομία φαίνεται σαν προφανής, καθώς θα μπορούσε να σώσει την τέλεια εφαρμογή σας στην εφαρμογή Amazon για μελλοντικά διαδικτυακά ρούχα που θα φτάνουν στο σπίτι σας που ταιριάζουν σωστά.

Ο κολοσσός του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου είναι σιωπηλός σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια για τα καταστήματα Amazon Style.

Ο κολοσσός του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου είναι σιωπηλός σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια για τα καταστήματα Amazon Style.
(Αμαζόνα)

Για περισσότερες από τις Τεχνικές συμβουλές μου, μεταβείτε στο CyberGuy.com και φροντίστε να εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο αναφορών CyberGuy κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Δωρεάν ενημερωτικό δελτίο” στο επάνω μέρος του ιστότοπού μου.

,

Πνευματικά δικαιώματα 2023 CyberGuy.com. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Τα άρθρα και το περιεχόμενο του CyberGuy.com ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών που κερδίζουν προμήθεια όταν πραγματοποιούνται αγορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *