Η καρδιακή ανακοπή του Damar Hamlin στο γήπεδο αντικατοπτρίζει το εκπληκτικό περιστατικό στην ιστορία του αθλητισμού στο Σινσινάτι

Ο κόσμος του αθλητισμού παραμένει σε συλλογικό σοκ αφού έμαθε ότι η ασφάλεια του Μπάφαλο Μπιλς, ο Ντάμαρ Χάμλιν, 24 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από ένα τάκλιν κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL της Δευτέρας το βράδυ στο Οχάιο εναντίον των Σινσινάτι Μπένγκαλς.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε λίγα λεπτά μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

ΑΡΧΕΙΟ - Buffalo Bills ασφάλεια Ο Damar Hamlin κοιτάζει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cleveland Browns, 20 Νοεμβρίου 2022, στο Ντιτρόιτ.

ΑΡΧΕΙΟ – Buffalo Bills ασφάλεια Ο Damar Hamlin κοιτάζει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Cleveland Browns, 20 Νοεμβρίου 2022, στο Ντιτρόιτ.
(AP Photo/Duane Burleson, Αρχείο)

Οι Bills μοιράστηκαν τις πληροφορίες για την ενημερωμένη κατάσταση του Hamlin στη σελίδα τους στο Twitter, σημειώνοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση».

Παραδόξως, υπάρχει ένας εκπληκτικός παραλληλισμός στο περιστατικό της Δευτέρας το βράδυ στην αθλητική ιστορία του Σινσινάτι.

Ο PETE ROSE, ΔΗΜΟΣ ΙΣΟΒΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ MLB ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΧΙΟ

Την ημέρα έναρξης του Major League Baseball, την 1η Απριλίου 1996, ένας αγώνας μεταξύ των Reds και του Montreal Expos στο Great American Ballpark του Σινσινάτι αναβλήθηκε μόνο σε επτά γήπεδα.

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΤΑΜΑΡ ΧΑΜΛΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ»

Η Janet και ο Chuck Kohl, δύο οπαδοί των Cincinnati Bengals, κρατούν κεριά έξω από το νοσοκομείο όπου ο Buffalo Bills, η ασφάλεια του Damar Hamlin, μεταφέρθηκε εσπευσμένα αφού κατέρρευσε στο γήπεδο και χρειάστηκε CPR.

Η Janet και ο Chuck Kohl, δύο οπαδοί των Cincinnati Bengals, κρατούν κεριά έξω από το νοσοκομείο όπου ο Buffalo Bills, η ασφάλεια του Damar Hamlin, μεταφέρθηκε εσπευσμένα αφού κατέρρευσε στο γήπεδο και χρειάστηκε CPR.
(Fox News Digital/Andrew Mark Miller)

Ο λόγος οφειλόταν στο ότι ο διαιτητής της έδρας Τζον ΜακΣέρι κατέρρευσε στο γήπεδο, πέφτοντας με τα μούτρα στον χλοοτάπητα.

Υπέστη τεράστιο καρδιακό επεισόδιο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

,

Το παιχνίδι συνεχίστηκε την επόμενη μέρα, με τους Reds να νικούν τους Expos με σκορ 4-1.

Ο ΜακΣέρι ήταν μόλις 51 ετών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *