Η ασφάλιση υγείας που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη δεν καλύπτει επαρκώς όλες τις υπηρεσίες υγείας για πολλούς: αναφορά

Πολλοί Αμερικανοί, ιδιαίτερα οι γυναίκες, δυσκολεύονται να πληρώσουν για τις απαιτούμενες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης – ιδιαίτερα τις ανάγκες οδοντιατρικής και ψυχικής υγείας – παρά το γεγονός ότι έχουν ασφάλιση υγείας μέσω των εργοδοτών τους.

Αυτό σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Medical Association (JAMA).

«Πολλοί Αμερικανοί λαμβάνουν την ασφαλιστική κάλυψη υγείας μέσω των εργοδοτών τους, αλλά τα προγράμματα ασφάλισης υγείας που προσφέρονται στους εργαζόμενους παρέχουν χαμηλότερα οφέλη από ό,τι στο παρελθόν», José A. Pagán, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής και Διαχείρισης Δημόσιας Υγείας στη Σχολή του NYU της Παγκόσμιας Δημόσιας Υγείας, είπε σε συνέντευξή του στο Fox News Digital.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2: ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ «ΞΕΚΑΡΧΙΣΤΙΚΗ» ΑΝΕΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Είναι συν-συγγραφέας της νέας εργασίας που δημοσιεύτηκε στο JAMA.

«Υπάρχει τεράστια ποσότητα αποβλήτων στο σύστημα και αυτό το κόστος μεταφέρεται στους καθημερινούς Αμερικανούς εργαζομένους», δήλωσε ο Δρ Μάρτι Μάκαρι, ιατρικός συνεργάτης του Fox News και καθηγητής πολιτικής και διαχείρισης υγείας στο Johns Hopkins School of Public Health στη Βαλτιμόρη. , Μέριλαντ.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο JAMA διαπίστωσε ότι περίπου το 61% των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας το 2019 έλαβαν ασφαλιστική κάλυψη υγείας μέσω των εργοδοτών τους, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της μελέτης.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο JAMA διαπίστωσε ότι περίπου το 61% των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας το 2019 έλαβαν ασφαλιστική κάλυψη υγείας μέσω των εργοδοτών τους, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της μελέτης.
(iStock)

Περίπου το 61% των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας το 2019 έλαβαν ασφαλιστική κάλυψη υγείας μέσω των εργοδοτών τους, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της μελέτης.

Τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης από την τσέπη συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ο νόμος Affordable Care βελτίωσε την κάλυψη στην ασφάλιση που χορηγείται από τον εργοδότη, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για φροντίδα μητρότητας, βοηθώντας τους ανασφάλιστους νεαρούς ενήλικες να έχουν κάλυψη μέσω της κάλυψης των γονέων τους και εξαλείφοντας τις αμοιβές και τις εκπτώσεις για προληπτικές υπηρεσίες, πρόσθεσε η ανακοίνωση.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΧΑΝΓΚΟΕΡ

Αλλά τα έξοδα από την τσέπη συνεχίζουν να αυξάνονται.

Περισσότερες γυναίκες παρέλειψαν την ιατρική περίθαλψη

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα στο National Health Interview Survey.

Είναι μια εθνικά αντιπροσωπευτική ετήσια έρευνα που διεξάγεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Μια νεαρή έγκυος επισκέπτεται με το γιατρό της.  Για μια νέα μελέτη, οι ερευνητές αξιολόγησαν πάνω από 238.000 ενήλικες ηλικίας 19-64 ετών που έλαβαν κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης μέσω εργοδότη ή σωματείου από το 2000 έως το 2020.

Μια νεαρή έγκυος επισκέπτεται με το γιατρό της. Για μια νέα μελέτη, οι ερευνητές αξιολόγησαν πάνω από 238.000 ενήλικες ηλικίας 19-64 ετών που έλαβαν κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης μέσω εργοδότη ή σωματείου από το 2000 έως το 2020.
(iStock)

Οι ερευνητές αξιολόγησαν περισσότερους από 238.000 ενήλικες ηλικίας 19 έως 64 ετών που έλαβαν κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης μέσω εργοδότη ή σωματείου από το 2000 έως το 2020.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου το 6% των γυναικών στις ΗΠΑ που είχαν ασφάλιση με χορηγία εργοδότη παρέλειψαν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν το περασμένο έτος λόγω του κόστους το 2020 — το οποίο ήταν διπλάσιο από το ποσοστό του 3% το έτος 2000.

Λιγότεροι άνδρες παρατήρησαν ότι η παράλειψη απαιτούσε ιατρική περίθαλψη λόγω οικονομικής προσιτότητας: Αυτός ο αριθμός ήταν μόλις 3% το 2020 σε σύγκριση με 2% το 2000.

Πολλές υπηρεσίες οδοντιατρικής και ψυχικής υγείας δεν είναι οικονομικά προσιτές

Η ψυχική υγεία και οι οδοντιατρικές υπηρεσίες ήταν ιδιαίτερα απρόσιτες για ένα υποσύνολο Αμερικανών, ειδικά για τις γυναίκες.

Η ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ πλήττει Χιλιάδες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι ο αριθμός των γυναικών που δεν ήταν σε θέση να αντέξουν οικονομικά την περίθαλψη ψυχικής υγείας τα τελευταία χρόνια τριπλασιάστηκε από περίπου 2% σε περισσότερο από 6%.

Το δελτίο τύπου σημείωσε, «Η αδυναμία τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών να αντέξουν οικονομικά τις οδοντιατρικές υπηρεσίες παρέμεινε σταθερά η υψηλότερη από όλες τις υπηρεσίες κάθε χρόνο από το 2000 έως το 2020».

Οδοντίατρος στη δουλειά.  Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι "Η ανικανότητα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών να αντέξουν οικονομικά τις οδοντιατρικές υπηρεσίες παρέμεινε σταθερά η υψηλότερη από όλες τις υπηρεσίες κάθε χρόνο από το 2000 έως το 2020," όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της μελέτης.

Οδοντίατρος στη δουλειά. Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι «η ανικανότητα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών να αντέξουν οικονομικά τις οδοντιατρικές υπηρεσίες παρέμενε επίμονα η υψηλότερη από όλες τις υπηρεσίες κάθε χρόνο από το 2000 έως το 2020», όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της μελέτης.
(iStock)

«Τα χαμηλότερα εισοδήματα και οι υψηλότερες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης μεταξύ των γυναικών θα μπορούσαν να οδηγήσουν αυτές τις διαφορές στην αναφερόμενη οικονομική προσιτότητα», πρόσθεσε η επικεφαλής συγγραφέας Avni Gupta, φοιτήτρια διδάκτορα στο τμήμα πολιτικής και διαχείρισης δημόσιας υγείας στο NYU School of Global Public Health, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. .

«Τα ασφαλιστικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τους εργοδότες πρέπει να επανασχεδιάσουν τα πακέτα παροχών τους για να μειώσουν τις ανισότητες λόγω φύλου».

«Ο κύριος περιορισμός της μελέτης είναι ότι η έρευνα δεν περιλαμβάνει ερωτήσεις για να εμβαθύνουμε στα αίτια της αύξησης της αδυναμίας προσιτότητας της υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε ο Pagán στο Fox News Digital.

«Τα ασφαλιστικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τους εργοδότες πρέπει να επανασχεδιάσουν τα πακέτα παροχών τους για να μειώσουν τις ανισότητες λόγω φύλου».

«Τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία είναι για το 2020, αλλά οι τάσεις στη μη προσιτή τιμή μπορεί να συνέχισαν να αυξάνονται ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19», είπε επίσης.

Γιατί οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης είναι λιγότερο προσιτές;

Οι ελλείψεις παρόχων ευθύνονται εν μέρει για το γιατί πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, είπε ο Pagán στο Fox News Digital.

«Η εύρεση παρόχων φροντίδας ψυχικής υγείας είναι ιδιαίτερα δύσκολη από το 2020, που συμπίπτει με τα χρόνια της πανδημίας του COVID-19», πρόσθεσε.

Γυναίκα σε ένα ιατρείο έτοιμο να λάβει ένα εμβόλιο. "Ο κύριος περιορισμός του [new] Η μελέτη είναι ότι η έρευνα δεν περιλαμβάνει ερωτήσεις για να εμβαθύνουμε στα αίτια της αύξησης της μη προσιτότητας της υγειονομικής περίθαλψης," Ο Δρ José A. Pagán είπε στο Fox News Digital.

Γυναίκα σε ένα ιατρείο έτοιμο να λάβει ένα εμβόλιο. «Ο κύριος περιορισμός του [new] Η μελέτη είναι ότι η έρευνα δεν περιλαμβάνει ερωτήσεις για να εμβαθύνουμε στα αίτια της αύξησης της αδυναμίας προσιτότητας της υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε ο Δρ José A. Pagán στο Fox News Digital.
(iStock)

«Η ουσία είναι ότι πολλοί μεσάζοντες πλουτίζουν σε βάρος του καθημερινού Αμερικανού εργάτη», πρόσθεσε ο Makary, ο οποίος γράφει για αυτό λεπτομερώς στο τελευταίο του βιβλίο, «The Price We Pay».

Σημειώνει ότι τα προγράμματα παροχών φαρμακείων «αποτελούν τη μεγαλύτερη περιοχή απορριμμάτων».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

Στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, οι μεσίτες υγείας λαμβάνουν το 4% κάθε δολαρίου που δαπανάται για ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας, σημείωσε.

Σε μια επιχείρηση στην οποία ο Makary είναι συνιδιοκτήτης, «πληρώνουμε 220 $/μήνα ανά άτομο για ασφάλιση υγείας μέσω της Sedera», είπε, «που είναι περίπου το ήμισυ της φθηνότερης επιλογής ανταλλαγής Obamacare».

,

«Οι επιχειρήσεις ξεφτιλίζονται και δεν έχουν το χρόνο να εξετάσουν σωστά όλες τις επιλογές τους», πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *