Εγχειρίδιο χρήστη για την ψηφοφορία του ομιλητή στο πάτωμα της Βουλής την Τρίτη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσετε στην ψηφοφορία του Προέδρου της Τρίτης. Στην πραγματικότητα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε έρχεται πριν ακόμα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο.

Η Βουλή θα πραγματοποιήσει αρχικά ονομαστική ψηφοφορία για να καθορίσει πόσα εκλεγμένα μέλη είναι παρόντα. Η ανάλυση της Βουλής θα πρέπει να είναι 222 έως 212 με 434 συνολικά μέλη. Το κλειδί είναι να παρακολουθείτε πόσα μέλη απουσιάζουν. Αυτό θα μας δώσει μια αίσθηση για το πόσο μεγάλο είναι το «σύμπαν» της Βουλής για την ψήφο του Προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης του Προέδρου, οι υπάλληλοι της Βουλής θα καλούν τον κατάλογο της Βουλής αλφαβητικά. Κάθε μέλος που επιθυμεί να ψηφίσει πρέπει να ανακοινώνει προφορικά το επώνυμο ενός υποψηφίου.

Δεν περιμένουμε από τον αρχηγό της μειοψηφίας της Βουλής, Kevin McCarthy (R-CA) να πάρει τις ψήφους για να είναι Πρόεδρος στην πρώτη καταμέτρηση. Αρκετοί από τους αντιπάλους του McCarthy πιθανότατα θα ψηφίσουν υπέρ του αντιπροσώπου Andy Biggs (R-AZ). Επίσης, παρακολουθήστε για να δείτε πόσα άλλα άτομα λαμβάνουν ψήφους ονομαστικά ή εάν οι νομοθέτες ψηφίζουν παρόντες.

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο KEVIN MCCARTHY ΣΤΙΣ 218 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ;

Ο ηγέτης της μειονότητας της Βουλής, Kevin McCarthy, R-Calif.

Ο ηγέτης της μειονότητας της Βουλής, Kevin McCarthy, R-Calif.
(AP Photo/J. Scott Applewhite)

Οι περισσότερες ψήφοι ονομαστικά για κάποιον ΑΛΛΟ από τον McCarthy βλάπτει την προσφορά του.

Λάβετε υπόψη ότι δεν γνωρίζουμε τον μαγικό αριθμό που απαιτεί ο McCarthy (ή οποιοσδήποτε άλλος επιτυχημένος υποψήφιος βουλευτής) μέχρι να καταλάβουμε πόσα εκλεγμένα μέλη ψήφισαν για κάποιον ονομαστικά. Αλλά όσο περισσότεροι ψηφίζουν κάποιον με το όνομά τους εκτός από τον ΜακΚάρθι, αποτελεί πρόβλημα για τον Ρεπουμπλικανό της Καλιφόρνια.

Ο KEVIN MCCARTHY ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΗΧΕΙΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΗΜΑ

Στο τέλος της ζαριάς για τον ομιλητή, θα χρειαστούν μερικά λεπτά από τους υπαλλήλους καταμέτρησης για να διασταυρώσουν τους αριθμούς τους. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν έχουμε καθυστέρηση 10 ή 15 λεπτών μετά τις τελευταίες ψηφοφορίες εκλεγμένων μελών. Επίσης, είναι πιθανό η γραμματέας της Βουλής, Cheryl Johnson, να κρατήσει την ψηφοφορία ανοιχτή πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι κάνουν εμπόριο αλόγων και προσπαθούν να πάρουν μέλη.

Ο ηγέτης της μειονότητας της Βουλής των ΗΠΑ, Kevin McCarthy (R-CA) περπατά στο γραφείο του αφού μίλησε για περισσότερες από οκτώ ώρες στο βήμα της Βουλής στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, 19 Νοεμβρίου 2021.

Ο ηγέτης της μειονότητας της Βουλής των ΗΠΑ, Kevin McCarthy (R-CA) περπατά στο γραφείο του αφού μίλησε για περισσότερες από οκτώ ώρες στο βήμα της Βουλής στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, 19 Νοεμβρίου 2021.
(REUTERS/Al Drago)

Τούτου λεχθέντος, ο Τζόνσον δεν είναι υποχρεωμένος να επιδείξει σεβασμό όσον αφορά τον χρόνο ή την παράταση της ψηφοφορίας. Ο κανόνας υπαγορεύει ότι η Βουλή πρέπει να ψηφίσει ξανά αμέσως για τον Πρόεδρο – και να συνεχίσει να ψηφίζει μέχρι να υπάρξει Πρόεδρος. Ο Τζόνσον θα μπορούσε να διατάξει μια άλλη ψηφοφορία αμέσως. Αλλά είμαστε σε αχαρτογράφητο έδαφος σε αυτό το στάδιο.

,

Είναι επίσης πιθανό οποιοσδήποτε στη Βουλή να ζητήσει διάλειμμα ή να ψηφίσει η Βουλή για διακοπή. Η Βουλή θα μπορούσε στη συνέχεια να βγει εκτός συνεδρίασης για λίγο. Έχουν περάσει 100 χρόνια από την τελευταία φορά που η Βουλή διεξήγαγε δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Βουλής. Οπότε, κάπως το επινοούν καθώς προχωρούν εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *