Αξεσουάρ iPhone: Εδώ είναι 5 από τα καλύτερα για το 2023

Είτε λάβατε ένα νέο Apple iPhone 14 για τις διακοπές είτε σκέφτεστε να το αναβαθμίσετε, τα αξεσουάρ μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη χρήση απρόσκοπτη.

Για παράδειγμα, τα μοντέλα iPhone 14 της Apple δεν συνοδεύονται από προσαρμογέα φόρτισης, επομένως οι χρήστες μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν άλλες μεθόδους.

Εδώ είναι πέντε από τα κορυφαία αξεσουάρ iPhone για το 2023.

1. Ένα power bank

Ένα φορητό power bank μπορεί να βοηθήσει στη φόρτιση ενός τηλεφώνου και των AirPods ταυτόχρονα. Είναι εύκολο να ταξιδέψετε και δεν θα βαρύνει ένα iPhone.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ APPLE: 5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

Ένα iPhone με εικονίδια εφαρμογών πάνω του.

Ένα iPhone με εικονίδια εφαρμογών πάνω του.
(Σίλας Στάιν/συμμαχία εικόνας μέσω Getty Images)

2. Apple AirPods

Η τρίτη γενιά AirPods διαθέτει Personalized Spatial Audio με δυναμική παρακολούθηση κεφαλής, προσαρμοστικό EQ και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple διαθέτει επίσης ποιότητα φωνής HD για το FaceTime και η θήκη φόρτισης AirPods και MagSafe είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και στο νερό.

3. Ένα AirTag

6 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ IPHONE ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ IOS

Συσκευή powerbank.

Συσκευή powerbank.
(Mustafa Ciftci/Anadolu Agency μέσω Getty Images.)

Οι συσκευές παρακολούθησης AirTag μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο – ειδικά παλαιότερα μοντέλα που δεν υποστηρίζουν την εφαρμογή FindMy – και άλλα αξεσουάρ, καθώς και να βρείτε αποσκευές στο αεροδρόμιο. Ορισμένες θήκες έχουν τσέπες για AirTag.

4. Μια θήκη φόρτισης διασφαλίζει ότι οι χρήστες iPhone δεν θα ξεμείνουν εύκολα από χυμό.

Μια θήκη με φορτιστή εξασφαλίζει επιπλέον ώρες φόρτισης χωρίς να έχετε μαζί σας power bank και καλώδιο Lightning. Σκεφτείτε το εξής: όσο πιο ισχυρή είναι η μπαταρία, τόσο πιο βαριά είναι η θήκη. Υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες για αγορά.

Μια γυναίκα κρατά ένα τηλέφωνο στολισμένο με Stars and Stripes PopSocket.

Μια γυναίκα κρατά ένα τηλέφωνο στολισμένο με Stars and Stripes PopSocket.
(REUTERS/Jeenah Moon)

,

5. Λαβές τηλεφώνου

Οι λαβές τηλεφώνου όπως τα PopSockets είναι σχετικά φθηνές και προσαρμόσιμες. Μαζέψτε τα σε καταστήματα όπως το Target και το Paper Source. Επιπλέον, βοηθούν στη σταθερή πρόσφυση του χρήστη σε ένα iPhone και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη λήψη φωτογραφιών. Προσοχή όμως ότι αφήνουν κολλώδη υπολείμματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *